Vloerenwinkel Arnhem


 


De vloerenwinkel van Parketmann B.V.

Bent u op zoek naar een vloerenwinkel in de omgeving van Arnhem waar u terecht kunt voor de mooiste vloeren? Dan bent u bij Parketmann B.V. aan het juiste adres. Al sinds 1996 zijn wij in Arnhem en omgeving actief op het gebied van vloeren en stoffering. Door de jaren heen hebben wij heel veel kennis en ervaring opgedaan, waardoor wij als bedrijf uitstekend in staat zijn om u te adviseren. Wij leveren vloeren van de beste leveranciers tegen de scherpste prijs. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van vloeren? Maak dan snel een afspraak en bezoek onze prachtige en ruime showroom. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer 026-3527421. Tevens kunt u ons mailen via info@parketmann.nl. Wij kijken uit naar uw bezoek in onze vloerenwinkel!

 

 
 
 

De designvloeren in onze vloerenwinkel in omgeving van Arnhem

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen in uw woning of pand? Kom dan eens langs in de vloerenwinkel van Parketmann B.V. Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten vloeren. Van laminaatvloeren tot echte houten vloeren. Wij weten u goed te adviseren over wat voor u de beste keuze is. U kunt bij ons kiezen uit vele kleuren en vormen. Wilt u echt een exclusieve vloer met een speciale vormgeving of behandeling? In onze creative zone vindt u vloeren die niet alledaags zijn. Er wordt dan een vloer volledig op maat naar uw wensen gemaakt. Een echte designvloer dus. Maak dus snel een afspraak, bezoek onze vloerenwinkel en geef uw wensen aan ons door.

De legservice van Parketmann B.V.

Wanneer u net een nieuwe vloer heeft gekocht, wilt u het liefst dat het zo netjes en snel mogelijk gelegd wordt in uw woning in Arnhem. Heeft u niet de kennis en vaardigheden om dit zelf te realiseren? Dan staat de legservice van Parketmann B.V. uit Arnhem voor u klaar. Zij zijn in staat om uw nieuwe vloer op een snelle en vakkundige wijze te leggen. Hierbij wordt er voor zo min mogelijk overlast gezorgd. Ditzelfde geldt voor eventueel onderhoud dat u aan uw vloer wilt laten uitvoeren. Onze experts hebben veel kennis over hoe u uw vloer het beste kunt behandelen. Zij zorgen ervoor dat uw vloer in Arnhem en omgeving weer in perfecte staat is.

Bezoek onze vloerenwinkel in Ede

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze vloerenwinkel in Ede? Of wenst u meer informatie over onze vloeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar ons kantoor in Arnhem: 026-3527421 en maak een afspraak. Mailen is mogelijk via het e-mailadres info@parketmann.nl. In onze vloerenwinkel in Ede informeren wij u graag over de mogelijkheden.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


026-3527421


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur