Vloeren


 


Grote verscheidenheid aan houtsoorten

Steeds meer mensen ontdekken de uitstraling en waarde van een houten vloer. Een houten vloer is een natuurproduct en leeft. Elke plank heeft zijn eigen gezicht, waarmee u iets bijzonders in huis haalt. Wij bieden een grote verscheidenheid aan houtsoorten in diverse tinten en structuren die wij tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. Dit kan oplopen tot 30% voordeel ten opzichte van andere aanbieders.

 

Parket vloer

Parket is de verzamelnaam voor verschillende soorten hardhouten vloeren. Een parketvloer krijgt een speciale behandeling (zagen, schuren, drogen, lakken, in de was zetten, oliën…). Daardoor is de vloer heel goed bestand tegen slijtage. Parket kan uit verschillende soorten hout vervaardigd worden., vandaar het verschil in kleur en vorm tussen verschillen parketvloeren. Vroeger was parket bijna altijd gemaakt uit eikenhout, maar tegenwoordig is er een uitgebreid aanbod aan houtsoorten.

Creative zone

De laatste jaren is er een toename van in de fabriek behandelde vloerdelen en vaak in een verouderde uitvoering. Bijzonder trots zijn wij op onze creative zone. Bent u op zoek naar een echt bijzondere vloer, bijvoorbeeld met een patroon, dan raden wij u zeker aan contact op te nemen met Parketmann BV in Arnhem aangezien deze creativiteit ons specialisme is.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


026-3527421


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur