Vinyl vloer kopen Arnhem


 


Vinyl vloer kopen in Arnhem en omgeving?

Wilt u een vinyl vloer kopen in Arnhem en heeft u advies nodig van een vloerspecialist? Doe dan eens een beroep op Parketmann B.V. in Arnhem. Een familiebedrijf pur sang, met alle kennis en know how van diverse soorten kwaliteitsvloeren. Ook voor het bestellen van vinyl bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een eigen kundige legservice en rekenen altijd zeer concurrerende prijzen. Interesse in het kopen van een vloer van vinyl? Maak eens een afspraak zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien of plan eens een bezoek aan onze showroom in Ede.

 
 

De voordelen van een vinyl vloer

Het is inmiddels een van de meest veelzijdige producten dat momenteel op de markt verkrijgbaar is: vinyl. Een dergelijke vloer is goed isolerend en gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast heeft u tegenwoordig ook een ruime keuze in verschillende dessins. Er zit dus altijd wel een vloer tussen die bij u past. Niet alleen zijn deze vloeren gemakkelijk te onderhouden, ze zijn bovendien ook nog eens erg duurzaam en bieden een goedkoop, kwalitatief alternatief voor de duurdere houten vloeren. Parketmann B.V. in Arnhem heeft een ruim assortiment en wanneer u een vinyl vloer wilt bestellen, overhandigen wij u graag stalen en voorbeelden uit onze collectie.

Een vinyl vloer kopen bij Parketmann

Het kopen van nieuwe vloeren gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Het is een investering, waar u natuurlijk goed over na wilt denken. Immers, van het kopen van nieuwe vloeren wilt u het liefst jarenlang plezier hebben. Graag plannen wij dan ook een afspraak met u in, zodat onze vloerspecialist bij u thuis kan komen om uw huidige woonsituatie te bekijken en om u tips en advies te geven voor het bestellen van nieuwe vloeren. Tevens overhandigen wij u een offerte. Gaat u akkoord? Dan kan Parketmann B.V. in Arnhem voor u aan de slag! Onze speciale legservice legt alle soorten vloeren vakkundig aan en werkt alles netjes af. Zodat u kunt gaan genieten van uw prachtige nieuwe vloeren in Arnhem.

Vinyl vloer bestellen in Arnhem? Neem contact op!

Bent u na het lezen van bovenstaande tekst enthousiast geworden en wilt u een afspraak maken? Dat kan! Bel ons op telefoonnummer 026-3527421. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze wanneer u een vinyl vloer gaat kopen in Arnhem!

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


026-3527421


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur