Trap stofferen Arnhem


 


Trap stofferen in Arnhem en omgeving

Wilt u graag uw trap laten stofferen in Arnhem en omgeving door een professional? Wij bij Parketmann B.V. in Arnhem willen u graag helpen. Wij zijn inmiddels al vele jaren actief in de woningbranche. Bij onze klanten staan wij bekend om onze vakkundige aanpak en het fijne persoonlijke contact. Wij zorgen ervoor dat uw wensen worden gerealiseerd. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak op het gebied van stofferen? Maak dan een afspraak door te bellen naar 026-3527421. Mailen is mogelijk via het e-mailadres info@parketmann.nl. Bezoek onze mooie, uitgebreide showroom om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Wij informeren u tevens over hoe wij uw trap kunnen bekleden.

 
 

Geef een nieuwe uitstraling aan uw trap

Wanneer u gaat verbouwen of verhuizen in Arnhem en omgeving, wilt u dat uw trap helemaal past bij de rest van uw nieuwe interieur. Is uw trap beschadigd of bent u gewoon toe aan een nieuwe look? Het bekleden van uw trap is een zeer goede oplossing. Het kan namelijk een compleet nieuwe uitstraling geven aan uw woning. Wanneer u het bekleden laat uitvoeren door Parketmann B.V. in Arnhem, heeft u verschillende mogelijkheden. Wij brengen u graag op de hoogte over al deze mogelijkheden op het gebied van trapbekleding. Wilt u ook te weten komen welk type trapbekleding het beste bij u past? Maak dan snel een afspraak en bezoek onze showroom in Ede.

Uw trap stofferen door Parketmann in Arnhem

Wilt u ook uw trap laten bekleden in Arnhem of omgeving? Onze stoffeerders weten precies hoe zij dit het beste bij u kunnen aanpakken. Zij gaan op een vakkundige en efficiënte manier te werk. Zo heeft u zo min mogelijk overlast en kunt u na afloop genieten van een mooie trap met een prachtige uitstraling. Zoals gezegd heeft u bij ons verschillende mogelijkheden op het gebied van stofferen. Vaak wordt gekozen voor tapijt op trappen. Dit zorgt er namelijk voor dat u niet snel zult uitglijden, het heeft een geluiddempende werking, het is comfortabel en het heeft weinig onderhoud nodig. Bezoek snel onze showroom in Ede en vraag om meer informatie over de verschillende soorten tapijten die wij in onze collectie hebben.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Mail of bel ons

Heeft u besloten om uw trap te laten bekleden door Parketmann B.V uit Arnhem? Wilt u meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden? Of wilt u onze uitgebreide collectie bekijken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026-3527421 en maak een afspraak. Mailen kunt u doen via het e-mailadres info@parketmann.nl. Tevens kunt u onze showroom in Ede bezoeken. Wij informeren u daar graag over hoe wij uw trap stofferen.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


026-3527421


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur