Parket onderhoud Arnhem


 


Is uw parket toe aan een renovatie in Arnhem?

Heeft uw parket grondig onderhoud nodig in Arnhem? Zijn de planken dof geworden? Of is renoveren nodig omdat uw vloer vol zit met krassen? Het team van Parketmann BV is gespecialiseerd in uitvoerig onderhoud van parketvloeren in Arnhem. Maak een afspraak via e-mailadres info@parketmann.nl of bel naar 026-3527421. Wij voorzien graag uw parket van uitvoerig onderhoud in.

 
 
 

Het schuren van parket

Voordat wij beginnen met het renoveren, controleren onze experts eerst of uw parket geschuurd kan worden. Zo ja, dan schuren wij uw planken stofarm. Dit biedt u twee grote voordelen. Zo scheelt het enorm veel tijd. Uw boekenkasten en keuken hoeft namelijk niet afgeplakt te worden. Hierdoor kunnen wij vaak dit onderhoud al binnen één dag realiseren. Een tweede voordeel is dat er geen fijnstof vrijkomt. Fijnstof kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Benader ons als u passend onderhoud aan uw parketvloer wenst.

Als renoveren niet voldoende is

Soms kan renoveren niet voldoende zijn. Dit gebeurt als u bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand gaat veranderen. Denk aan een uitbouw bijvoorbeeld. Dan kan uw parket ook moeten worden aangepast. Gelukkig hebben onze specialisten hier ruime ervaring in het renoveren en aanpassen van houten vloeren. Voorafgaand het onderhoud, selecteren zij zorgvuldig het best passende hout voor de reparatie of aanheling. Wij hanteren directe lijnen met onze leveranciers. Hierdoor beschikken wij in no time over specialistische houtsoorten. Desgewenst op maat gefabriceerd. Wanneer mogen wij uw parketvloer renoveren in Arnhem?

Grondig onderhoud van uw parket in Arnhem

Gunt u uw parketvloer een echte oppepper? Maak dan van de onderhoudsbeurt een ware make-over. Hiervoor bent u in onze Creatieve Zone aan het juiste adres. Hier worden bijzondere en unieke niet-alledaagse vloeren gecreëerd. Wilt u ook een exclusieve vloer met een unieke aanblik en een bijzondere vormgeving? Kies dan in onze Creative Zone precies die behandeling, kleur en randafwerking die u wenst. Wij horen graag of u die benodigde onderhoudsbeurt een level op wilt schalen.

Uw parket laten renoveren door Parketmann

Parketmann BV uit Arnhem werkt al sinds 1996 in de woningbranche. Wij zijn de professionele partner voor particulieren en bedrijven. Persoonlijk contact en het ambacht staan bij ons centraal. Stel ook uw eigen, unieke parketvloer samen met behulp van onze specialisten. Maak een afspraak met ons. Dan komt een van onze experts bij u thuis om u te informeren over uw mogelijkheden. Wenst u eerst wat inspiratie en algemene informatie? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Ede. Meld uw komst via onderstaande gegevens.

Uw marmoleum vloer laten renoveren

Naast het renoveren van parketvloeren zijn de professionals van Parketmann B.V. in Arnhem gespecialiseerd in renovaties van marmoleum vloeren. Wij zorgen ervoor dat uw vloeren er weer als nieuw uitzien. Het is zelfs mogelijk om de vloeren een compleet nieuwe uitstraling of kleur te geven tijdens een behandeling. U kunt hiervoor terecht bij onze zogenaamde creative zone. Parketmann B.V. het onderhoud aan uw vloeren uit stapsgewijs uit. Wij beginnen met het schuren van uw vloeren. Uw vloer wordt stofarm geschuurd, zodat u zo min mogelijk overlast heeft gedurende het proces. Fijnstof kan namelijk gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Na het schuren gaan wij aan de slag met het bewerken van de vloer. Na het onderhoud hebben uw vloeren weer de uitstraling als vanouds.

Laminaatvloer in Arnhem?

Heeft u toch interesse in een nieuwe laminaat vloer? Laminaat geeft uw woning een zeer sfeervolle uitstraling. Wij beschikken over een groot assortiment aan houtsoorten. Er zit voor elke smaak wel een passende tint en structuur tussen. Een parketvloer kopen bij Parketmann in Arnhem is ook financieel zeer aantrekkelijk. Wij zijn namelijk tot wel 30% voordeliger dan andere aanbieders. Wilt u dus ook voordelig laminaat kopen in omgeving Arnhem? Kom dan naar Parketmann.

Kies voor professioneel parket onderhoud

Wilt u uw parket een grondige onderhoudsbeurt laten geven? Schakel hiervoor de specialisten van Parketmann BV uit Arnhem in. Wij zijn te benaderen via info@parketmann.nl of 026-3527421. Wij leveren graag het passende parket onderhoud dat u van ons wenst.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


026-3527421


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur