Parket laten leggen Arnhem


 


Meer comfort met een nieuwe parketvloer in Arnhem

Wilt u een nieuwe parket vloer laten aanleggen in Arnhem? Schakel dan de specialisten in van Parketmann B.V. Ons familiebedrijf hecht grote waarde aan persoonlijk contact met u als klant en ook het ambacht van het aanleggen en vervaardigen van authentieke vloeren zit in ons hart. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het leggen van een nieuwe parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op en ervaar zelf het comfort van het samenstellen van uw eigen, kwalitatieve vloer.

 
 
 

Een authentieke en stijlvolle parketvloer

Steeds meer mensen weten de charme van een parket vloer te waarderen. Het geeft uw woning een warme, luxe uitstraling. Het hout is uiteraard een natuurproduct, waardoor elke plank anders is en dit de vloer een authentiek en uniek karakter geeft. Bij Parketmann B.V. uit Arnhem heeft u de keuze uit diverse soorten tinten en structuren en wij kunnen dit tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Wilt u een bijzonder parket laten leggen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze creatieve zone. Veel mensen staan er niet bij stil, maar ook bij vloeren draait het om creativiteit.

Een duurzame vloer laten leggen in Arnhem?

Parket is een verzamelnaam voor diverse soorten hardhouten vloeren. Deze vloeren worden op een speciale manier behandeld, waardoor deze goed bestand zijn tegen slijtage. U bent bij Parketmann B.V. in Arnhem dus verzekerd van een zeer duurzame vloer! Wij kunnen dan ook verschillende houten vloeren leggen, vanwege een uitgebreid aanbod aan houtsoorten.

Onze werkwijze wanneer wij parket aanleggen

Parketmann B.V. is sinds 1996 actief in de woningbouw. Als familiebedrijf hechten wij grote waarde aan klanttevredenheid en kwaliteit. Inmiddels hebben wij dan ook al vele mooie vloeren mogen aanleggen en ook op het gebied van vloerrenovatie maakt u met ons een zeer geschikte keuze. Heeft u interesse in ons parket en wilt u dit professioneel laten aanleggen? Dan neemt u gewoon contact met ons op om een afspraak te maken. Een van onze specialisten komt dan bij u thuis om voorbeelden te laten zien van mogelijkheden en hij overhandigt u een passende offerte. Ook nodigen wij u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Ede.

Meer informatie over onze mogelijkheden? Maak een afspraak

Wilt u een kijkje komen nemen in onze showroom? Of een afspraak maken met een van onze vloerspecialisten? Neem dan contact op met het kantoor van Parketmann in Arnhem door te bellen op nummer: 026-3527421. Graag vertellen wij u meer wanneer u kwalitatief parket wilt laten leggen.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


026-3527421


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur