Parket kopen Arnhem


 


Belangstelling voor parket in Arnhem of omgeving?

Wilt u passend parket kopen voor in uw woning of bedrijfspand in Arnhem of omgeving? Kijk gerust eens rond wat zoal kunt bestellen via Parketmann BV. Onze showroom in Ede geeft u een duidelijk overzicht van welke vloeren u bij ons kunt kopen. Maak een afspraak via e-mailadres info@parketmann.nl of bel naar 026-3527421. Wij voorzien u graag van passende informatie als u parket wilt kopen.

 
 

Meer informatie over parket

Parket is de verzamelnaam voor verschillende soorten hardhouten vloeren. Deze vloeren zijn op een speciale wijze behandeld. Enkele stappen uit deze behandeling zijn schuren, lakken, in de was zetten en oliën. Hierdoor zijn parketvloeren heel goed bestand tegen slijtage. Bij ons vindt u diverse parketsoorten. Waar vroeger standaard eikenhout gebruikt werd, zijn tegenwoordig diverse houtsoorten mogelijk. Neem contact met ons op vanuit Arnhem of omgeving en ontdek wat er zoal te bestellen is.

De voordelen van een houten vloer

Een parketvloer geeft uw woning in Arnhem en omgeving een zeer bijzondere uitstraling. Dat komt onder andere omdat hout een natuurproduct is. Elke plank is daardoor uniek. Omdat wij over een grote collectie aan houtsoorten beschikken, zit er voor iedereen een passende tint en structuur tussen. Een parketvloer kopen bij Parketmann in Arnhem is naast deze keuzevrijheid ook financieel een zeer verstandige keuze. Wij zijn namelijk tot wel 30% voordeliger dan andere aanbieders. Voelt u er ook niets voor te veel betalen als u een vloer gaat kopen? Kom dan naar Parketmann.

Uniek parket kopen en laten leggen in Arnhem en omgeving?

De specialisten van Parketmann realiseren niet alleen de standaard vloeren. Vanuit onze Creative Zone bieden wij bijzondere vloeren aan. Met een opvallend patroon, een unieke aanblik en een speciale vormgeving. Deze vloeren zijn alles behalve alledaags. U kunt precies die behandeling, kleur en randafwerking kiezen die u wenst. Heeft u interesse in het bestellen van zo’n vloer in Arnhem of omgeving? Neem contact met onze Creative Zone op.

Parket bestellen bij Parketmann

Parketmann BV in Arnhem is al sinds 1996 actief in de woningbranche. Wij zijn gespecialiseerd in parket. Onze focus ligt op persoonlijk contact en het ambacht. Wij zorgen ervoor dat u straks precies die parketvloer die u wenst in uw woning of bedrijfspand in Arnhem en omgeving heeft liggen. Laat een van onze specialisten bij u langskomen. Hij wijst u op al onze mogelijkheden. Laat u anders eerst vrijblijvend inspireren in onze showroom in Ede. Maak een afspraak met ons via onderstaande gegevens.

Parket kopen? Schakel Parketmann in!

Bent u geïnteresseerd in u onze mogelijkheden aangaande parket? Wij horen graag wat u wilt bestellen. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden als u mailt naar info@parketmann.nl of belt naar 026-3527421. Bij ons kunt u precies dat parket kopen dat volledig aan uw wensen voldoet.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


026-3527421


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur