Marmoleum vloer onderhoud Arnhem


 


Marmoleum vloer onderhoud in Arnhem en omgeving

Wilt u graag uw marmoleum vloer laten renoveren in Arnhem en omgeving door een professional op het gebied van vloeren? Parketmann B.V. wil u graag helpen. Sinds 1996 zijn wij actief in de woningbranche en door de jaren heen hebben wij veel kennis ervaring opgedaan. Bij ons kunt u terecht wanneer u persoonlijk contact en echt ambacht wenst. Heeft u behoefte aan meer informatie over hoe wij uw vloer renoveren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026-3527421. Mailen is mogelijk via het e-mailadres info@parketmann.nl. Tevens kunt u ook een afspraak met ons maken en onze mooie showroom in Ede bezoeken. Ook hier kunnen wij u meer vertellen over marmoleum vloer en het onderhoud hiervan.

 
 

Ga voor tijdloze marmoleum vloeren

Marmoleum vloeren zijn prachtige, tijdloze natuurproducten. De vloeren zijn duurzaam, bestand tegen zware belastingen, zeer gemakkelijk schoon te houden en moeilijk ontvlambaar. Maar ook vloeren zijn wel eens toe aan een renovatie. Zo kunnen er bijvoorbeeld beschadigingen ontstaan tijdens een verbouwing of het opknappen van het huis in Arnhem en omgeving. Gelukkig kan Parketmann B.V. in Arnhem u helpen door het herstellen van uw vloer. Kunnen uw vloeren ook wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Neem dan snel contact op en maak een afspraak.

Uw marmoleum vloer laten renoveren in Arnhem en omgeving

De professionals van Parketmann B.V. in Arnhem zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van renovaties aan vloeren. Zij zorgen ervoor dat uw vloeren er weer als nieuw uitzien. Het is zelfs mogelijk om de vloeren een compleet nieuwe uitstraling of kleur te geven tijdens een behandeling. Wanneer u dit wenst, kunt u terecht bij onze zogenaamde creative zone. Hoe voert Parketmann B.V. het onderhoud aan uw vloeren uit? We beginnen met het schuren van uw vloeren. Tijdens het schuurproces wordt ongeveer 0.5 mm van de toplaag afgeschuurd. Wij zijn in staat om stofarm te schuren, zodat u zo min mogelijk overlast heeft gedurende het proces. Fijnstof kan namelijk gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Na het schuren gaan wij aan de slag met het bewerken van de vloer in Arnhem. Na het onderhoud hebben uw vloeren weer de uitstraling als vanouds.

Neem contact op om uw marmoleum vloer te onderhouden

Wilt u ook uw vloeren laten renoveren door Parkermann BV.? Wenst u meer informatie over onze aanpak? Of bent u op zoek naar een compleet nieuwe vloer? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Tevens kunt u onze showroom bezoeken in Ede. U kunt ons bellen via het telefoonnummer 026-352742. Mailen is mogelijk via het e-mailadres info@parketmann.nl. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Arnhem en omgeving om uw marmoleum vloer te renoveren.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


026-3527421


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur