Laminaat kopen in Arnhem


 


Laminaat kopen in omgeving Arnhem?

Wilt u laminaat kopen voor in uw woning of bedrijfspand in Arnhem of omgeving? Doe dan eens een beroep op de expertise van Parketmann BV. Onze showroom in Ede geeft u een duidelijk overzicht van welke vloeren u bij ons kunt kopen. Wilt u inspiratie op komen doen van onze collectie en wellicht wel een nieuwe vloer bestellen? Maak een afspraak via e-mailadres info@parketmann.nl of bel naar 026-3527421. Ook staan we voor u klaar met advies en tips over onderhoud van uw laminaatvloer, zodat u er jarenlang plezier aan kunt beleven.

 
 

Meer informatie over laminaat

Laminaat wordt tegenwoordig vaak toegepast. Het is makkelijk te leggen, prettig in onderhoud en ook eigenschappen als geluidsdemping en isolatie zijn ideaal. De vloeren van Parketmann B.V. in Arnhem zijn op een speciale wijze behandeld. Enkele stappen uit deze behandeling zijn schuren, lakken, in de was zetten en oliën. Hierdoor zijn deze heel goed bestand tegen slijtage. Bij ons in het assortiment vindt u diverse soorten laminaat. Waar vroeger standaard eikenhout gebruikt werd, zijn tegenwoordig diverse houtsoorten mogelijk. Neem contact met ons op en ontdek wat er zoal te bestellen is.

Wat maakt een laminaatvloer nu geschikt voor uw woning?

Laminaat geeft uw woning een zeer sfeervolle uitstraling. Dat komt onder andere omdat het van een natuurproduct vervaardigd is. Elke plank van het laminaat is daardoor uniek. Omdat wij over een groot assortiment aan houtsoorten beschikken, zit er voor elke smaak wel een passende tint en structuur tussen. Een parketvloer kopen bij Parketmann in Arnhem is naast deze keuzevrijheid ook financieel zeer aantrekkelijk. Wij zijn namelijk tot wel 30% voordeliger dan andere aanbieders. Wilt u dus ook voordelig laminaat kopen in omgeving Arnhem? Kom dan naar Parketmann.

Uniek laminaat bestellen in Arnhem?

Geen enkele woning is hetzelfde. Geen enkele vloer is hetzelfde. Wilt u een echt unieke vloer bestellen? Neem dan eens een kijkje in de Creative Zone van Parketmann B.V. Een opvallend dessin, een net iets sfeervollere afwerking voor uw woonkamer: u kunt bij ons uw laminaatvloer precies naar uw eigen smaak samenstellen. Kleur, behandeling, afwerking: noem maar op. Zodat u een laminaatvloer kunt kopen, geheel naar uw wensen.

Laat uzelf inspireren!

Wilt u inspiratie op komen doen in onze Creative Zone of gewoon eens een kijkje komen nemen naar onze collectie? Maak dan een afspraak met Parketmann B.V. door te bellen op telefoonnummer: 026-3527421. Bij ons kunt u laminaat kopen voor uw woning in Arnhem of omgeving, dat geheel aan uw wensen en smaak voldoet!

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


026-3527421


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur