Houten vloer onderhoud


 


Specialist in het onderhouden van houten vloeren

Heeft uw houten vloer grondig onderhoud nodig in omgeving Arnhem? Omdat deze dof is? Of vol zit met krassen? Het team van Parketmann BV uit Arnhem is gespecialiseerd in vloerrenovatie. Mail naar info@parketmann.nl of bel naar 0263527421 voor de juiste renovatie aan uw houten vloer.

 
 

Het schuren van een houten vloer

Voordat wij beginnen met de renovatie, controleren wij eerst of uw vloer geschuurd kan worden. Is dat het geval? Dan schuren wij stofarm. Hierdoor hoeven bijvoorbeeld boekenkasten en keukens niet afgeplakt te worden. Dat scheelt enorm veel tijd. Vaak kunnen wij dit onderhoud al binnen één dag realiseren. Een ander voordeel van stofarm schuren, is dat er geen fijnstof vrijkomt. Zo kan het ook geen aanslag maken op uw gezondheid. Voor het schuren gebruiken wij schuurmateriaal met verschillende korrels. Hiermee kunnen wij uw houten parketvloer ptimaal bewerken. Maak een afspraak met ons voor een uitvoerige vloerrenovatie in Arnhem en omgeving.

Als uw vloer moet worden aangepast

Gaat u uw woning in Arnhem veranderen? Met een uitbouw bijvoorbeeld? Dan kan het zijn dat uw parketvloer ook moet worden aangepast. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het aanpassen van vloeren. Zij selecteren zorgvuldig het hout voor de reparatie of aanheling. Omdat wij directe lijnen hebben met onze leveranciers, beschikken wij in no time over specialistische houtsoorten, desgewenst op maat gefabriceerd. Met welke houtsoort mogen wij voor uw parketvloer renoveren?

Grondig onderhoud van uw houten vloer

Wilt u uw parketvloer een echte oppepper geven? Kies dan niet alleen voor een onderhoudsbeurt, maar ga voor een ware make-over. In dat geval biedt onze Creatieve Zone uitkomst. Hier worden niet-alledaagse vloeren gemaakt. Exclusieve vloeren met een unieke aanblik en een bijzondere vormgeving. U kunt in de Creative Zone precies die behandeling, kleur of randafwerking kiezen die u wenst. Neem contact met ons op als u uw parketvloer een ware transformatie gunt.

Waarom uw vloer door Parketmann laten renoveren?

Parketmann BV in Arnhem werkt sinds 1996 als familiebedrijf in de woningbranche. Bij ons staan persoonlijk contact en het ambacht centraal. Wij maken het u mogelijk uw eigen, unieke parketvloer samen te stellen. Volledig naar uw wens. Wij gaan dit ontwerptraject zorgvuldig in. Zo komt een van onze adviseurs bij u thuis met selectie van onze beste leveranciers. Hierdoor weet u zeker straks de juiste keuzes te maken. Doe alvast inspiratie op in onze showroom in Ede. Maak een afspraak hiervoor via onderstaande gegevens.

Heeft uw houten vloer uitvoerig onderhoud nodig?

Maak een afspraak met de specialisten van Parketmann BV voor een grondige onderhoudsbeurt voor uw parketvloer. Benader ons kantoor in Arnhem per mail via info@parketmann.nl of bel naar 026-3527421. Wij komen graag naar u toe in Arnhem om uw houten vloer van uitvoerig onderhoud te voorzien.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


026-3527421


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur