Houten vloer leggen


 


Liefhebber van houten vloeren in omgeving Arnhem?

Bent u op zoek naar een professionele partij die een houten vloer kan leggen in omgeving Arnhem? Maak dan kennis met de specialisten van Parketmann BV in Arnhem. Maak een afspraak met ons via e-mailadres 0263527421. Bellen kan naar 0263527421. Wij wijzen u graag op alle mogelijkheden en voordelen van een houten vloer.

 
 

De voordelen van een houten vloer

Een vloer van houten planken biedt diverse voordelen. Zo geeft het uw woning een zeer bijzondere uitstraling. Omdat hout een natuurproduct, is elke plank anders. Bij Parketmann kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan houtsoorten. Welke tint en structuur past bij uw woning of bedrijfspand? Een ander voordeel van onze vloeren van hout, is dat deze tot wel 30% voordeliger zijn dan van andere aanbieders. Bent u benieuwd hoeveel u kwijt bent als wij uw vloer gaan leggen? Maak een afspraak met Parketmann. Ons kantoor zit in Arnhem en onze showroom is te bezoeken in Ede.

Voor iedereen een passende houten vloer

Parket is de verzamelnaam voor verschillende soorten hardhouten vloeren. Deze vloersoort staat bekend om zijn speciale behandeling. Denk aan schuren, lakken, in de was zetten en oliën. Dit maakt parket heel goed bestand tegen slijtage. Via Parketmann in omgeving Arnhem kunt u voor diverse parketsoorten kiezen. Onze specialisten kunnen allerhande vloeren strak en stijlvol aanleggen. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Een bijzondere houten vloer laten leggen in omgeving Arnhem?

Heeft u behoefte aan een echt bijzondere parketvloer? Met een opvallend patroon? Schakel dan onze Creatieve Zone in. Hier kunt u niet-alledaagse vloeren (laten) ontwerpen en bestellen. Deze exclusieve vloeren hebben een unieke aanblik en een speciale vormgeving. U selecteert vanuit de Creative Zone precies die behandeling, kleur of randafwerking die u wenst. Kortom, dit is dé oplossing als u interesse heeft in vloeren die net een beetje anders zijn.

Waarom uw vloer door Parketmann laten aanleggen?

Al sinds 1996 is Parketmann BV uit Arnhem als familiebedrijf actief in de woningbranche. Al onze vakmensen hebben persoonlijk contact en het ambacht centraal staan. Zij helpen u graag precies die parketvloer te bestellen die u wenst. Een van onze experts komt graag bij u langs om u te informeren over uw mogelijkheden. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuzes. Hierdoor zult u nog jaren genieten van uw nieuwe parketvloer. Woont u in omgeving Arnhem? Bezoek onze showroom in Ede om alvast wat inspiratie op te doen.

Laat ons uw houten vloer leggen

Wilt u onze vakmensen inschakelen voor het realiseren van uw ideale vloeren? Maak een afspraak om uw wensen aan ons door te geven. Stuur een e-mail naar info@parketmann.nl. Bellen kan naar 026-3527421. Wij komen graag uw gewenste houten vloer leggen in Arnhem.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


026-3527421


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur