Houten vloer kopen Arnhem


 


Interesse in houten vloeren in omgeving Arnhem?

Overweegt u een houten vloer te kopen in Arnhem? Laat u dan inspireren in de showroom van Parketmann BV in Ede. Maak hiervoor een afspraak via e-mailadres info@parketmann.nl of bel naar 0263527421. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en voordelen van een houten vloer.

 

 
 

De uitstraling van een houten vloer

Vloeren van houten planken geven uw woning een enorm goede uitstraling. Dat komt omdat hout een natuurproduct is. Het ‘leeft’. Elke plank heeft een eigen gezicht. Parketmann biedt een grote verscheidenheid aan houtsoorten. Zo zit er voor iedereen een passende tint en structuur tussen. Naast dit ruime aanbod onderscheiden wij ons op nog meer interessante punten van andere aanbieders. Wij zijn namelijk tot wel 30% voordeliger. Wilt u ook niet te veel betalen als u een vloer gaat kopen? Maak dan een afspraak met Parketmann. Ons kantoor bevindt zich in Arnhem en onze showroom in Ede.

Welke vloer wenst u?

De verzamelnaam voor verschillende soorten hardhouten vloeren is parket. Het grote voordeel van parket, is dat deze vloersoort een speciale behandeling krijgt. Hierdoor is parket heel goed bestand tegen slijtage. Vroeger werd standaard voor eikenhout gekozen, maar wij gebruiken tegenwoordig diverse houtsoorten voor het realiseren van vloeren. Welke houtsoort wenst u te bestellen in omgeving Arnhem?

Als u een bijzondere vloer wil kopen in Arnhem

Bent u op zoek naar een echt bijzondere parketvloer in omgeving Arnhem? Bijvoorbeeld met een opvallend patroon? Neem dan een kijkje in onze Creatieve Zone. Hier komen vloeren vandaan die niet alledaags zijn. Exclusieve vloeren met een unieke aanblik en een speciale vormgeving. Kies precies die behandeling, kleur of randafwerking die u wenst. Neem contact met onze Creative Zone op als u interesse heeft in vloeren die net een beetje specialer zijn.

Waarom bij Parketmann bestellen?

Parketmann BV in Arnhem is sinds 1996 als familiebedrijf actief in de woningbranche. Persoonlijk contact en het ambacht staan bij ons centraal. Bij ons bent u in staat uw eigen parketvloer samen te stellen. Precies naar uw wens. Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt, komt een van onze adviseurs bij u thuis met selectie van onze beste leveranciers. Wenst u eerst vrijblijvend geïnspireerd te worden? Neem dan een kijkje in onze showroom in Ede. Maak hiervoor een afspraak via onderstaande gegevens.

Het is tijd een houten vloer te kopen

Bent u geïnteresseerd in u onze vloeren? Maak een afspraak om uw wensen en onze mogelijkheden met ons te bespreken. Mail uw gegevens naar ons kantoor in Arnhem: info@parketmann.nl of bel naar 026-3527421. Wij helpen u graag uw ideale houten vloer te kopen in omgeving Arnhem.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


026-3527421


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur