Laminaat laten leggen in Arnhem


 


Laminaat laten leggen in Arnhem en omgeving

Wilt u graag een prachtige laminaatvloer laten leggen door een professioneel vloerenbedrijf in Arnhem en omgeving? Bij Parketmann B.V. in Arnhem bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al sinds 1996 actief in de woningbranche. Wij staan bekend om ons persoonlijk contact en ons vakwerk. Wilt u meer te weten komen over de verschillende vloeren die wij kunnen leggen? Bezoek dan onze showroom in Ede en laat u inspireren. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 026-3527421. Tevens kunt u ons mailen via info@parketmann.nl. Wij laten u de mogelijkheden zien op het gebied van een laminaatvloer.

 
 

De voordelen van laminaat

Een vloer van laminaat wordt steeds populairder. Laminaatvloeren hebben de uitstraling en het natuurlijke effect van een houten of stenen vloer, maar zijn een stuk voordeliger in aanschaf. Laminaatvloeren laten uw ruimte er prachtig uitzien. Dit type vloer is krasvast en heeft zeer weinig onderhoud nodig. Bij Parketmann in Arnhem vindt u een ruime keuze uit verschillende kleuren en design. Zo vindt iedereen bij ons een vloer die helemaal overeenkomt met zijn of haar wensen. Tevens bent u bij ons tot wel 30% voordeliger uit. Wilt u ook een voordelige vloer uitkiezen? Neem dan contact op met Parketmann in Arnhem en maak een afspraak.

Laminaat laten leggen door Parketmann in Arnhem

Heeft u bij ons een nieuwe vloer besteld? Dan kunt u bij Parketmann terecht voor onze legservice. Wij komen bij u langs en leggen efficiënt en vakkundig een prachtige vloer in uw woning. Bij ons heeft u de keuze uit een zwevende vloer en een vaste vloer. Wij staan als professioneel vloerenbedrijf namelijk niet achter zogenoemde ‘tussenoplossingen’. Een zwevende vloer wordt los geplaatst op een ondervloer. Een vaste vloer is vast verlijmd of, wanneer gewenst, vernageld met de ondervloer. Voor welke methode u kiest is afhankelijk van verschillende technische aspecten, maar ook uw budget en uw eigen voorkeuren. Wilt u meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden van een laminaatvloer laten leggen in Arnhem en omgeving? Onze professionals informeren u graag verder.

Neem contact op om laminaat te laten leggen

Wilt u ook laminaatvloeren kopen voor uw woning? Wenst u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? Of wilt u onze uitgebreide collectie met verschillende vloeren bekijken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak en bezoek onze showroom in Ede. Wij zijn telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 026-3527421. Mailen is mogelijk via het e-mailadres info@parketmann.nl. Een laminaatvloer laten leggen was nog nooit zo eenvoudig met de hulp van Parketmann BV in Arnhem.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


026-3527421


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur